Interieurarchitecten Alice en Barbara

Interieurarchitecten

Barbara Vos en Alice van Duijn werken samen onder de naam BA Interieurarchitecten.

Barbara heeft een brede kennis van materiaal, kleur en techniek en is sterk in detaillering. Verder is zij gefascineerd door ritmes, herhalingen en prints. Het afstemmen van kleur en materiaal passend bij de gebruiker is een van haar specialiteiten. Barbara en Alice kunnen zich goed inleven in de wensen van klant. Alice neemt de ruimtelijke vormgeving voor haar rekening en zet daarmee de grote lijnen uit. Alice focust zich op de routing in een pand, efficiënt gebruik van de ruimte, zowel in een zakelijke als prive omgeving, dit is een zeer belangrijk en vaak vergeten aspect van een interieurontwerp. We gaan met de opdrachtgever fysiek door het pand om ons in te leven in het gebruik en de knelpunten die we tegen komen. Barbara en Alice vullen elkaar goed aan en samen met ons brede netwerk werken we aan grootschalige projecten. Een nauwe samenwerking tussen de uitvoerende partijen en de opdrachtgever leidt tot een optimaal eindresultaat. BA Interieurarchitecten werkt onafhankelijk samen met verschillende bedrijven uit het eigen netwerk zoals interieurbouwers, meubelmakers, aannemers, fabrikanten en bouwkundig adviseurs. Zo wordt per project een team samengesteld van specialisten.

De mens en zijn gedrag in relatie tot elkaar en de architectuur staan centraal en zijn het uitgangspunt voor hun ontwerpuitspraken.

Barbara Vos en Alice van Duijn hebben elkaar in 1999 leren kennen toen zij beiden gingen studeren aan de Koninklijke academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Zij volgden de studie Architectonische vormgeving waar zij beiden een eigen invulling aan hebben gegeven.

In de jaren die volgden zijn zij beiden een ontwerpbureau gestart en hebben zich breed georiënteerd in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Regelmatig kwamen zij bijeen als sparringspartners voor de nodige reflectie en om tot nieuwe inzichten te komen. Na een aantal projecten samen te hebben afgerond, hebben zij de handen in één geslagen en werken zij als interieurarchitect samen onder de naam BA Interieurarchitecten.

Interesse in wat we doen? Bekijk hier onze projecten.

 

Alice


+31 (0) 6 242 741 81 | info@bainterieurarchitecten.nl

Barbara


+31 (0)6 247 853 66 | info@bainterieurarchitecten.nl